Oppdatering og God Påske

Da tar vi påskefri her i Frivilligsentralen. Åpner igjen tirsdag 19 april. 
Ukene som var, har vært hektisk og artig, med bl.a.: Innovasjonscamp med kjekke ungdommer fra 9 klasse. De hadde frivilligdag som oppgave. Veldig flott presentasjon! 🤩
Så har vi, sammen med kommunen, hatt frivilligforum. Veldig bra kveld og oppmøte, og der ble det bl.a. bestemt at vi skal sjekke ut forhold for foreningsportal og aktivitetskalender. Der er vi godt igang med jobben og invitasjon til presentasjon/informasjon om det kommer rett etter påske.
Det ser veldig lovende ut! 👍 
Samarbeid med Aure kommune om tiltak for flyktninger har vi også satt i gang, så vi blir ikke arbeidsledig. Her ønsker vi som før nevnt, samarbeid med flere lag/organisasjoner. Dette blir både givende og spennende!

Mandagstrim og tirsdagstreff har også tatt påskepause, starter som vanlig igjen rett etter påske. Flotte frivillige sørger for at dette går smooth og er søkkjande trivelig! Besøksvenn har vi også såvidt satt igang, til stor glede for både mottakere og frivillige. 😍

Matkista var nå på fredag og der klinka vi til med hjemmelagd potetball med tilbehør. Is og varme bær til dessert, samt litt påskegodt til kaffen. Litt utfordringer med logistikk etter koronautbrudd, men vi hala det i havn. Kjempeflinke frivillige sørga for at nesten 40 gjester fikk både mat og skyss.
Dere er bare så gull! 💖 Praten og stemninga besørget gjestene selv, og som vanlig var det upåklagelig: Takk til dere herlige folka! 😃 Neste matkiste blir 22 april.

Det var litt oppdatering, så da er det bare og ønske alle ei søkkjande GOD PÅSKE! 🌞🐣🌷Frivilligforum i Bergtun
2024 © Aure frivilligsentral